Thundershirt Hond Waar Te Koop?

Thundershirt Hond Waar Te Koop
Bij Brekz kunt u middelen die rustgevend zijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Thundershirt voor honden tegen de scherpste prijzen.

Hoe lang mag een Thundershirt aan?

Het Thundershirt kan gebruikt worden voor vele angstvormen en training is niet nodig voor een geslaagd resultaat. Vele honden zullen minder of zelfs geen symptomen meer vertonen op het moment dat zij het Thundershirt voor de eerste maal dragen. In enkele gevallen dient het shirt een aantal keer gedragen te worden om de symptomen te verminderen. Thundershirt Hond Waar Te Koop Wat doet een thundershirt? Thundershirt heeft een speciaal ontwerp, waarmee constant een zachte druk uitgeoefend wordt op de borstkas. Dit heeft een  rustgevend effect op het zenuwstelsel van de hond. De meeste honden worden door de druk van de thundershirt kalm en minder angstig/opgewonden. Het shirt kan gebruikt worden bij: Angst voor onweer Vuurwerkangst Auto rijden Verlatingsangst Het thundershirt mag niet de hele dag gedragen worden!!.

Wat doet een Thundershirt hond?

Hoe is de werking van een Thundershirt ontdekt? – De oprichter van het Thundershirt, Phil Blizzard, heeft een hond genaamd Dosi. Dosi was extreem bang van onweer en vuurwerk. Tijdens de nachtelijke stormen in North Carolina, Amerika, werd Phil regelmatig wakker gemaakt door Dosi. Op een dag bezocht een vriend de Blizzard familie. Hij zei Phil om Dosi in te wikkelen in een doek, zoals het inbakenen bij een baby. Het klonk vergezocht, maar niks anders werkte. Baat het niet, dan schaadt het niet, dacht Phil. Tijdens een zware storm werd de viervoeter ingewikkeld in een doek en wonder boven wonder kalmeerde Dosi direct! Ook de daaropvolgende keren werkte de simpele methode.

See also:  Hoe Lang Mag Een Hond In De Zon Liggen?

De doodsbange hond trilde, hijgde en voelde zich bovenal erg ellendig. Phil wilde Dosi troosten en raadpleegde de dierenarts. Die kon hem alleen helpen aan kalmeringsmiddelen of antidepressiva; middelen die Dosi hielpen voor een tijdje rustig te blijven, maar geen échte oplossingen waren.

Phil ontwikkelde vervolgens het Thundershirt. Een shirt waarbij je er altijd zeker van kunt zijn dat optimaal draagcomfort voorop staat en dat de druk op de juiste punten van het lichaam uitgeoefend wordt. Het Thundershirt is een vest dat makkelijk aan te trekken is en comfortabel te dragen is voor je huisdier.

Inmiddels profiteren miljoenen honden én katten van het innovatieve shirt en de rustgevende werking ervan. Bekijk alle Thundershirts We raden aan om eens langs te komen in de Discus dierenspeciaalzaak om samen met je huisdier de meest perfecte maat uit te kiezen.

Heb je vragen over vuurwerkangst bij jouw huisdier? Vraag het gerust aan de Discus dierenspecialist. Bekijk ook onze tipclip ‘Wat te doen bij vuurwerkangst bij huisdieren’ en lees onze artikelen met informatie en tips over vuurwerkangst bij honden, katten en andere (huis)dieren..

Hoe gebruik je een Thundershirt?

ThunderShirt Training Video 2020

Thundershirt is een bewezen hulpmiddel om angst bij honden te stoppen. –

  • Het Thundershirt helpt uw hond bij onweer, vuurwerk, alleen zijn, blaffen, auto rijden, en andere zaken die angst veroorzaken.
  • Het Thundershirt werkt door het aanbrengen van druk op het lichaam van de hond.
  • Hierdoor wordt uw hond rustig.
  • Vaak werkt het al de eerste keer, sommige honden moeten echter even wennen aan het dragen van de Thundershirt.
See also:  Hond Misselijk Wat Geven?

Heeft mijn hond verlatingsangst?

Hond met verlatingsangst herkennen Je kunt een hond met verlatingsangst meestal wel herkennen aan probleemgedrag zoals het veelvuldig slopen van spullen in huis, piepen, janken of blaffen wanneer jij uit zicht bent of zelfs aan het in huis poepen of plassen.