Wat Is Bullepees Hond?

Wat Is Bullepees Hond
Bullepees is een kauwstaafje voor de hond. Het is een gedroogde stierenpenis. Online is deze lekkernij voor de honden in diverse hoeveelheden te bestellen. Kijk ook naar de maat, voor de kleine hond heb je geen grote staaf nodig. De prijzen van deze kauwstaven kunnen nogal verschillen.

 1. Kijk naar de kwaliteit en zeker ook naar de prijs;
 2. Bestel je een grotere partij dan zijn de staafjes per stuk voordeliger;
 3. Zoals je dat bij alle online aankopen doet, is prijsvergelijken vaak de moeite waard;

Gun jouw hond deze delicatesse, maar betaal niet teveel voor bullepezen. Houd ook de acties in de gaten!.

Is bullepees goed voor een hond?

Natuurlijke harde kauwsnack: bullenpees / bullepees voor honden – Goede kwaliteit bullepezen voor hond & puppy • Inhoud 10 stuks Wat is een bullepees? Een bullepees is een gedroogd bot van de penis van een stier (bull). Het wordt gedroogd waardoor het erg hard wordt en op maat gezaagd.

Bullepees is een vrij harde kauwsnack waar honden wel even zoet mee zijn. Als ze er een poosje op kluiven worden ze zachter. Ideaal tegen tandplak! Bullepezen zijn geschikt voor alle hondenrassen. Onze bullepezen bevatten geen toevoegingen, chemicaliën of schimmelwerende toevoegingen.

100% natuurlijk, gezond en bij ons regelmatig in de aanbieding! Herkomst Rund/EU. Een bullepees is een natuurlijk hondenbot / kauwstaaf die wat langer meegaat. Het heeft wel een geurtje, maar daarom zijn de meeste honden er ook zo gek op. Ze zijn op lage temperatuur gedroogd, hierdoor blijven alle vitaminen bewaard waardoor een bullepees een gezonde hondenkluif is! Wanneer een hond rustig met een kluif omgaat is een bullepees niet gevaarlijk.

Slikt jouw hond graag botten in één keer naar binnen, dan is een bullepees niet geschikt. Een bullepees is echt bedoeld om wat langer op te kluiven zodat hij rustig opgegeten kan worden. Haal eventueel het laatste stukje weg als een hond dit in één keer naar binnen wil slikken.

Onze bullepezen zijn niet chemisch behandeld, het bevat géén toevoegingen (geen geur-, kleur- of smaakstoffen of conserveringsmiddelen). Niet geschikt als honden allergisch zijn voor rund.

Waar is een bullepees van gemaakt?

PEZEN – Honden zijn gek op bullepezen. Het zijn fantastische, natuurlijke traktaties, waarvan honden uit hun dak gaan. Eiwitrijke bullepezen houden je hond bezig en dragen bij aan een gelukkig en gezond hondenleven. Ze zijn zeer geschikt voor training en beloning op elk moment van de dag.

 1. Bullepezen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rundvlees zonder toevoegingen, smaakstoffen of kleurstoffen;
 2. Deze met zorg gedroogde lekkernijen zijn gemaakt van verse, rauwe ingrediënten en uitstekend geschikt voor volwassen honden en puppy’s;

Verwen, train en beloon je beste vriendje met  Kalfspezen. Deze puur natuurlijke kauwsnacks zijn hypoallergeen en een voedzame traktatie voor honden van alle leeftijden en grootten. Alle bully sticks zijn verkrijgbaar in diverse maten en daarom zijn ze de perfecte lekkernij voor elke hond..

Hoe lang is een bullepees?

Wat Is Bullepees Hond Wat Is Bullepees Hond €  9,95 De Bullepees XXL is een zeer mooie kwaliteit gerookte bullepees met een lengte van circa 80 cm. Een heerlijke 100% natuurlijke snack voor jouw viervoeter. Deze gedroogde harde snack geeft extra lang kauwplezier aan jouw hond. Vanaf 10 stuks € 8,99 p. Lees de volledige beschrijving

 • Beschrijving
 • Stel een vraag
 • Specificaties
 • Reviews (0)
See also:  Wat Kan Je Een Hond Leren?

Waar is een Kauwbot van gemaakt?

Chemische bewerking van rawhide kauwbotten – Zoals eerder genoemd zijn rawhides gemaakt van runderhuid. Deze huiden worden van de vloeren van slachthuizen opgepikt en het kan weken tot maanden duren voor deze huiden naar de fabriek gaan voor verwerking.

Bij geïmporteerde rawhides (meestal uit China en Taiwan) worden de runderhuiden eerst in een chemisch bad ondergedompeld om deze te kunnen bewaren tijdens het transport. Aangekomen in de fabriek worden de huiden tot kauwbotten verwerkt.

Eerst worden de huiden geweekt in een as- en loogoplossing om het haar en vlees te verwijderen. Hierna worden de huiden gereinigd met bleekmiddel en/of waterstofperoxide om de geur weg te nemen en de kleur lichter te maken. De rawhides worden vervolgens verwerkt in allerlei vormen en worden soms met lijm aan elkaar geplakt zodat ze niet uit elkaar vallen als ze in de winkel liggen.

Heeft een hond tussendoortjes nodig?

Bullepees tracteert!

NATUURLIJKE HONDENSNACKS – Elke hond heeft een natuurlijke kauwbehoefte en alleen daarom al is het belangrijk om je viervoeter regelmatig wat te knagen of te kauwen te geven. Sommige baasjes zijn bang dat hun hond te verwend of te dik wordt, maar dat is niet nodig als je natuurlijke snacks geeft.

Hoe vaak mag je een hond een Kauwstaaf?

Hoe vaak mag een hond een Kauwstaaf? – Sommige kauwstaven moet je dagelijks aan jouw hond geven en andere kauwstaven zullen juist een week meegaan. Het is daarom goed om rekening te houden met de hoeveel die je inkoopt. Van het ene product zal je simpelweg meer stuks nodig hebben dan het andere product, omdat jouw hond het sneller opeet.

Wat is een Kophuid?

Het is een gedroogde, pure snack voor je hond en wordt letterlijk gemaakt van runderkophuid, zoals de naam al doet vermoeden. Kophuid is dikker dan de rest van de huid van een rund en is hierdoor van sterkere kwaliteit dan de snacks van afvalstukjes van de huid.

Is hertengewei goed voor hond?

Een hertengewei voor de hond – Een hertengewei voor honden is een hard bot of kluif voor de hond waar ze lang op kunnen kluiven. Is hertengewei wel goed voor de hond? Sommige mensen vragen zich af of deze hondenkluif veilig of juist gevaarlijk is, omdat het erg hard is.

Onze kluiven zijn door de helft gezaagd, zodat honden meteen bij het merg kunnen en ze niet zoals bij een heel hertengewei op de buitenkant hoeven bijten. Het is een hypoallergeen bot waar smaak aan zit en die gezond en vetarm is.

En belangrijk: herten krijgen elk jaar een nieuwe gewei, hierdoor hoeven er geen herten dood te gaan om het gewei te krijgen. Na de paartijd krijgen herten een nieuw gewei. Hun oude gewei wordt afgeworpen, deze worden verzameld en hier worden kluiven voor de hond van gemaakt. Wat Is Bullepees Hond Doormidden gezaagd half hertengewei split voor honden Ben je opzoek naar een hypoallergeen hondenbot, omdat jouw hond een allergie heeft en bijvoorbeeld op een eliminatiedieet zit? Dan kun je hertengewei gerust proberen. Hertengeweien zijn gezond en bevatten mineralen, verder niets. Ze zijn vetarm: het is de ideale kluif voor honden op dieet en honden met maagproblemen. Een herten gewei is een kluif die niet stinkt en ze geven niet af (ook wel fijn voor het meubilair). Hertegewei is geschikt: honden met graanallergie, honden met maagklachten, honden met voedselallergie en honden op dieet.

 • De hertengeweien bevatten veel mineraal- en voedingsstoffen zoals calcium, fosfor, kalium, magnesium, collageen, lipiden en glucosamine;
 • Deze geweien zijn afkomstig van wilde herten die ieder jaar hun gewei afstoten, ze worden hiervoor niet gedood;
See also:  Wie Noemde Zijn Hond Mens?

Ben je opzoek naar andere harde kauwsnacks, bekijk ons assortiment hier.

Welke botten mag een hond niet eten?

Giftig voedsel voor een hond – Honden eten graag eens iets anders dan hun dagelijkse portie hondenvoer. Het is wel opletten geblazen. Veel voedsel is giftig voor honden. Wat je hond wel en niet mag eten lees je hier. Je hond mag zeker de volgende zaken niet eten:

 • Zout Het is uiterst giftig voor honden. Je mag het ook nooit geven om je hond te doen braken.
 • Chocolade De cacao in chocolade bevat een bepaalde stof die slecht is voor de nieren en het hart van je hond. Nierproblemen en hartfalen kunnen kunnen bij je hond de gevolgen zijn van het eten van chocolade.
 • Melkproducten (melk, kaas, yoghurt. ) Honden en puppies zijn lactose intolerant en kunnen er diarree en andere maag- en darmproblemen van krijgen.
 • Brood Veel honden hebben een graan- en broodallergie.
 • Beenderen Honden knagen graag eens aan een bot maar beenderen van gevogelte, konijn, varkenskotelet of andere kleine botten mag u absoluut niet aan uw hond geven. Die zijn te klein en splinteren gemakkelijk. De botten worden ingeslikt en kunnen darmverstopping veroorzaken. Splinters zijn nog erger. Deze kunnen gaten in de darmwand veroorzaken en dat kan tot een buikvliesontsteking lijden.
 • Varkensvlees Het lijkt onschuldig maar varkensvlees kan het virus van Aujesky bevatten. Dit virus is totaal ongevaarlijk voor de mens maar zeer gevaarlijk voor honden en katten. Als een hond of kat besmet is, eindigt dit altijd in een fatale afloop. Er is geen medicatie voor dus voorkomen is absoluut noodzakelijk. Geef dus zeker geen rauw varkensvlees maar gewoon om 100% zeker te zijn, in het algemeen helemaal geen varkensvlees.
 • Kattenvoer Honden die kieskeurig zijn, krijgen al wel eens kattenvoer voorgeschoteld. Het ruikt meer en is smakelijker maar ook gevaarlijk voor je hond. Kattenvoer bevat veel eiwitten, teveel voor een hond. Op lange termijn kan je hond zo nierproblemen krijgen.
 • Rauw vlees Dit is minder makkelijk verteerbaar en je hond kan ervan gaan braken of diarree krijgen. Ook het risico op een lintworm is groot.
 • Restjes Negeer de puppyoogjes van je hond wanneer je aan het eten bent. Tafelrestjes zijn niet gezond voor een hond. Ze bevatten vaak teveel vet (boter, olie, saus), zout en andere kruiden. Zeker niet gezond voor je hond.
 • Slakken Die zijn giftig wanneer je hond ze opeet. Slakken verjagen is dus niet alleen goed voor je planten en bloemen maar ook veilig voor je hond.
See also:  Wat Betekent Het Likken Van Een Hond?

Waar kan een hond lang op kauwen?

Kophuid Platen – Alleen al door de grootte van deze hondensnacks is jouw hond er lang mee bezig. De kophuid platen zijn gedroogde stukken runderkophuid. Runderkophuid is op zichzelf al een vrij taaie kluif. Deze platte stukken zijn weer een hele nieuwe kluif uitdaging.

Die de meest fanatieke honden vast en zeker met liefde aangaan. Hopelijk hebben we je met dit artikel op weg kunnen helpen naar de beste kluif voor jouw fanatieke kluiver. Natuurlijk hebben we nog veel meer snacks in ons assortiment natuurlijke hondensnacks.

Hele kalfspezen, bullepezen, hele luchtpijp, pensplaten zijn ook nog snacks die allemaal groter zijn en daardoor ook geschikt zijn voor grotere honden en fanatieke kluivers..

Hoeveel boten mag een hond per dag?

Voerwijzer geeft voeradvies voor jouw Pup, Hond, Kitten of kat. – Er word uitgelegd hoeveel en hoevaak jouw maatje zijn voedingen nodig heeft. Als er iets niet duidelijk is of je heb een vraag of voedingsadvies nodig kun je ons altijd om advies vragen. Hoeveel vers vlees heeft mijn hond of kat nodig per dag?

 Pup  Ongeveer 50 gram per kg lichaamsgewicht en bij kleinere rassen tot wel 100 gram  per kg lichaamsgewicht. Hoe ouder de pup wordt, hoe minder per kg  lichaamsgewicht je hoeft te voeren.
 Volwassen hond  Ongeveer 20-40 gram per kg lichaamsgewicht, kleine en actieve honden hebben  vaak meer nodig. Drachtige of zogende teef 40-50 gram per kg lichaamsgewicht
 Kitten en zogende kat  Kitten: Ongeveer  80 tot 100 gram per kg lichaamsgewicht  Zogende kat: Ongeveer 60 tot 80 gram per kg lichaamsgewicht
 Volwassen kat  Ongeveer 30 tot 40 gram per kg lichaamsgewicht

Hoeveel maaltijden per dag?

 Pup  Leeftijd tot 3 maanden: 4 keer per dag,  3- 6 maanden : 3 keer per dag  6- 12 maanden:  2 keer per dag.
 Volwassen hond  Wij adviseren 2 maaltijden per dag.
 Kitten  4 tot 3 keer per dag
 Volwassen kat  2 keer per dag

Wat moet er op het menu staan van de kat en hond? Wij adviseren om minimaal met 4 diersoorten te voeren. Dit om een zo compleet mogelijke voeding aan te kunnen bieden. Alle menu’s die bij ons de benaming ‘compleet’  hebben bevatten de geadviseerde verhoudingen tussen bot, vlees en orgaan. Tevens adviseren wij minimaal 1 pensdag voor honden en minimaal 1 visdag per week voor kat en hond.